, , ,

Aku kosilica RMA 235 – SET 2

Lagana, okretna akumulatorska kosilica širine reza do 33cm, pogodna za manje travnjake.

Automatsko reguliranje broja okretaja i noževi optimizirani za protok za dulje vrijeme rada. Centralno podešavanje visine košnje. Sklopivi upravljač podesiv po visini u dva položaja. Uključuje preklopnu košaru za travu zapremine 30 litara, s pokazivačem razine napunjenosti.

Dolazi u setu sa DVIJE baterije AK20 i punjačem AL101

Sa jednim punjenjem baterija može pokositi do 250m2 površine travnjaka


 

Redovna cijena
2.875,00kn
Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)
2,587.50kn
Cijena za kartice
2.875,00kn
Već od 79.86kn/mj za plaćanje karticama do 36 rata

3.094,00kn za 3 proizvod(a)

Prednosti ovog uređaja odmah su vidljive: mala masa uređaja i jednostavno rukovanje. Okućnice male površine lako je i jednostavno uređivati pomoću ove kosilice. Energija potrebna za rad ovog i drugih STIHL COMPACT uređaja stoji spremljena u visokokvalitetni Litij-ionski akumulator. Elektromotor je opremljen stalno aktivnim Eco-Modus sklopom, koji se zajedno s optimiziranim nožem brine za maksimalnu učinkovitost pri košnji. Visina košnje podesiva je centralno na pet stupnjeva, s postranim indikatorom trenutno podešene visine. Sklopiva košara za spremanje otkosa uobličena je da maksimalno olakša rukovanje i pražnjenje. Između izvršavanja radnih zadataka ovu je kosilicu iznimno lako prenositi i skladištiti.

 • Sklopiva košara za otkos
  • Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje.
 • Nož za košnju optimiziranog oblika
  • Nož za košnju optimiziranog oblika siječe vlati trave s minimumom utroška energije i uskovitlava točno onoliko zraka koliko je potrebno. Na taj se način štedi energija pohranjena u akumulatoru, i povećava se radni učinak.
 • Centralno podešavanje visine košnje
  • Centralno podešavanje visine košnje lako je izvedivo uz pomoć sustava poluga potpomognutih oprugama. Na taj se način jednostavno postiže podešenje visine košnje u nekoliko stupnjeva, a taj se podatak prikazuje na skali smještenoj na boku uređaja.
 • Kućište od polimera
  • Kućište STIHL Akku kosilica napravljeno je od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište iznimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV- zračenje.
 • Sklopiva ručka
  • Zahvaljujući svojim sklopivim ručkama STIHL Aku kosilica brzo se i lagano sklapa u svrhu odlaganja, transporta ili čišćenja.
 • Uležišteni lagani kotači
  • Kotači kojima je opremljena naša Aku kosilica vrlo su robusni i trajni, te omogućavaju lagano upravljanje uređajem, budući da su pogonski kotači opremljeni protukliznim profilom za kvalitetniju vuču, a prednji kotači imaju uzdužne ripne za bolje usmjeravanje stroja.
 • Eco-način rada
  • Uz Eco način rada broj okretaja kosilice prilagođava se snazi potrebnoj za izvršenje pojedinog zadatka. na taj se način štedi energija od bespotrebnog trošenja, a što za posljedicumia mogućnost obrađivanja većih površina bez potrebe za dopunjavanjem akumulatora. Ovaj sustav aktivan je kod prikazanog modela neprestano.
 • Prijenosna ručka
  • Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvršćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu.

Širina košnje 33 cm
Visina košnje 25-65 mm
Zapremnina košare 30 l
Težina uređaja 14 kg
Zajamčena razina zvučne snage 89 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka 87,9 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw 1,8 m/s²
Faktor Nesigurnosti K 0,9 m/s²
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Širina uređaja 37 cm
Visina uređaja 108 cm
Duljina uređaja s košarom 127 cm
Pokretanje motora ES Elektrostart
Zaustavljanje motora MS Motorstopp
Vrsta akumulatora Litij-ionski COMPACT

KOŠARICA

close