,

Automower 105

Kompaktna robotska kosilica s 3 kotača za efikasnu košnju otvorenijih travnatih površina. Prikladna za manje travnjake veličine 600 m². Može savladati nagibe do 25%.

Redovna cijena
6.950,00kn
Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)
6,255.00kn
Cijena za kartice
6.950,00kn
Već od 193.06kn/mj za plaćanje karticama do 36 rata

Pouzdanost – Na robotsku košnju se uvijek možete osloniti. Husqvarna je u svojem 20 godišnjem razvoju koncepta robotskih kosilica dosegla najviši stupanj pouzdanostii, kvalitete i rezultata košnje pri minimalnom asistiranju.
Odlični rezultati košnje – Zahvaljujući nasumičnom uzorku košnje Husqvarna Automower® kosilice trava je uvijek perfektno pokošena i izgleda kao tepih. Noževi oštri kao britva režu travu sa svih strana pomažući joj tako da ojača. Rast mahovine se time efikasno zaustavlja.
Niska razina buke – Zahvaljujući jedinstvenom načinu košnje, Husqvarna Automower® radi iznimno diskretno i tiho kada god vi to poželite.
Jedinstven rezni sistem – Husqvarna Automower® reže malo ali često što rezultira lijepom i zdravom tratinom. Opremljena je nožićima oštrima kao britvice, koji se sastoje od karbonskog čelika i postavljeni su na robusni sistem diskova. Taj sistem omogućuje učinkovito djelovanje i iznimno nisku potrošnju energije.
Niska potrošnja energije – Efikasan menadžment potrošnje baterije rezltira manjom potrošnjom dozvoljavajući Automoweru da radi s djelićem potrošnje naspram konvencionalnih kosilica.
Nema ispušnih plinova – Automower ® radi na električni pogon koji ne proizvodi štetne emisije plinova.
Otporan na vremenske uvjete – Može kositi po kiši i vlažnim uvjetima, ali ne po jakim pljuskovima ili prilikom oluje.
Zaključavanje PIN kodom – Automower® je opremljen s PIN kodom koji uvelike povećava sigurnost vaše kosilice.
https://www.youtube.com/watch?v=mxjFORss6ys
SKU: 967 64 54-16 Kategorije: , Oznaka:

KOŠARICA

close