, ,

Motorna pila STIHL MS 171

STIHL MS 171 je moderna motorna pila niskih vibracija opremljena sustavom pročišćavanja zraka s predčišćenjem.

MS 171 ima do 20% manje potrošnje goriva i smanjenja emisija ispušnih plinova do 70% u odnosu na motorne pile iste snage pogonjene STIHL dvotaktnim motorima bez 2-mix tehnologije. 

Vrlo dobar izbor za orezivanje voćaka, izrade građe u građevini, za stolare i drvodjelstvo.

Ukoliko imate potrebu za malom motornom pilom kojoj će glavni zadatak biti obrada drveta do 30 cm u promjeru STIHL MS 171 biti će izvrstan odabir za vas.

 

Zapremina cilindra 31,8 cm3
Izlazna snaga 1,8 KS
Težina (bez rezne opreme) 4,3 kg
Jamstvo (pravne/privatne osobe) 12 / 24 mj

 

355,00 
Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)
319,50 
Već od 9,86 €/mj za plaćanje karticama do 36 rata

364,20  za 3 proizvod(a)

Bočno zatezanje lanca

Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

STIHL 2-MIX motor s predispiranjem

STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom   i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

Sustav pročišćavanja zraka velikog intervala međučišćenja s predpročišćavanjem

Inovativni sustav pročišćavanja zraka omogućava znatno dulji interval između dva čišćenja pročistača. To se postiže predpročišćavanjem zraka uslijed inercije većih čestica nečistoće koje eliminira ventilacijski sklop motora. Tako možete raditi sa svojom pilom dvostruko duže u odnosu na predhodne modele bez potrebe za čišćenjem pročistača.

Čep za zatvaranje spremnika bez dodatnih alata

Patentirani zatvarači spremnika pogonskog goriva i ulja za lanac. Punjenje spremnika nikada nije bilo lakše, bez prolijevanja sadržaja i bez potrebe za dodatnim alatima. Brzo i precizno otvaranje i zatvaranje spremnika.

STIHL četverokanalna tehnologija

Četiri kanala za dobavu mješavine goriva i zraka u komoru za sagorijevanje direktno pod svjećicu osiguravaju optimalno sagorijevanje mješavine i maksimalnu iskorištenost goriva za rad motora. Rezultat: manja potrošnja goriva i visoki okretni moment u širokom rasponu okretaja.

Antivibracijski sustav

Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama.
Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

STIHL kompenzator

STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

Sustav upravljanja jednom rukom

Sve funkcije uređaja, kao što su topli i hladni start, te zaustavljanje uređaja, upravljive su pomoću jedne upravljačke ručke. To čini rad mnogo ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim, jer desna ruka može neprestano čvrsto držati stroj.

BENZINSKA MOTORNA PILA MS 171: ZA PILJENJE DRVA ZA OGRIJEV I ZA NJEGU PARCELE

Benzinska motorna pila STIHL MS 171 idealan je suputnik privatnim korisnicima i obrtnicima za piljenje drva za ogrjev i održavanje posjeda. To znači da možete rušiti čak i manja stabla promjera do 30cm sa snažnom benzinskom motornom pilom. Obrtnici će u MS 171 pronaći učinkovitu podršku pri gradnji od drva.

Snažni motor STIHL 2-MIX osigurava dobar učinak rezanja uz nisku potrošnju. STIHL antivibracijski sustav smanjuje vibracije koje se javljaju u motoru i stroju. To štiti vaše mišiće i zglobove.

Rad s jednom polugom omogućuje upravljanje svim bitnim funkcijama kao što su pokretanje i zaustavljanje izravno jednom rukom.

Standardno ugrađeno predfiltriranje sprječava da grube čestice prljavštine dopru do filtra, što znači da ga je potrebno rjeđe čistiti.

  • Benzinska motorna pila za piljenje drva za ogrjev i održavanje posjeda
  • Za rad u privatnom sektoru i obrtništvu
  • Bočno napinjanje lanca
SKU: 1139 200 0000 Kategorije: , , Oznaka:
Dužina vodilice

Snaga motora

Obujam (cm3): 31.8
Snaga kW / KS 1,3 / 1,8
Težina kg 4.3
Odnos snage i mase kg / kW 3.3
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 99
Razina zvučne snage dB (A) 2) 112
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 4/4, 5
STIHL lanac Oilomatic (korak): 3/8 “P
STIHL lanac Oilomatic (tip): Picco Micro Mini 3 (PMM3)

0 recenzije

0.0 ocjena
0
0
0
0
0

Samo kupci ovog proizvoda mogu objaviti recenziju

Još nema recenzija

KOŠARICA

close