-6%
, , ,

Motorna pila MS 180

Početni model za piljenje drva za ogrijev s većom učinkovitošću u odnosu na MS 170. Bočni zatezač lanca za sigurno i jednostavno napinjanje lanca. Vodilica od 35 cm za rezanje debljih grana.


Redovna maloprodajna cijena s PDV-om: 2.125,00
Akcijska cijena za kartično plaćanje(odjednom i na rate) 1999,00
Cijena za plaćanje gotovinom (transakcijski račun ili pouzeće) 1.799,10

1.999,00kn 2.125,00kn

Usporedi
Bočno zatezanje lanca

Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

 

STIHL četverokanalna tehnologija

Četiri kanala za dobavu mješavine goriva i zraka u komoru za sagorijevanje direktno pod svjećicu osiguravaju optimalno sagorijevanje mješavine i maksimalnu iskorištenost goriva za rad motora. Rezultat: manja potrošnja goriva i visoki okretni moment u širokom rasponu okretaja.

Antivibracijski sustav

Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama.
Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 

STIHL Ematic-System

STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

 

Sustav upravljanja jednom rukom

Sve funkcije uređaja, kao što su topli i hladni start, te zaustavljanje uređaja, upravljive su pomoću jedne upravljačke ručke. To čini rad mnogo ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim, jer desna ruka može neprestano čvrsto držati stroj.

 

STIHL kompenzator

STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

 

SKU: 1130 200 0368 Kategorije: , , , Oznaka:
Obujam (cm3): 31,8
Snaga kW / KS 1,5 / 2,0
Težina kg 4,1
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 100
Razina zvučne snage dB (A) 2) 112
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 6,6 / 7,8
Odnos snage i mase kg / kW 3
STIHL lanac Oilomatic (korak): 3/8 ” P

0 recenzije

0.0 ocjena
0
0
0
0
0

Objavite recenziju “Motorna pila MS 180”

Još nema recenzija

KOŠARICA

close