, , ,

MSA 120 C-BQ SET + GRATIS BATERIJA

Set Aku pila + Punjač AL 101 + Baterija AK 20

AKCIJA!!!! Gratis baterija AK20

Izuzetno lagana akumulatorska motorna pila za održavanje vrta i okućnice, te za konfekcioniranje ogrjevnog drveta. Opremljena je sustavom brzog napinjanja lanca i kočnicom lanca QuickStop Super. Opremljena je lancem koraka 1/4″ PM3 za uzak i fini rez i odličan rezni učinak. Posebno tiha, ne zahtjeva korištenje zaštite za sluh.

2.500,00kn

Usporedi
2.527,00kn za 3 proizvod(a)
Kočnica lanca QuickStop Super

Dodatni kočioni sustav za dodatnu sigurnost od STIHL: lanac ne zaustavi samo na dovoljno jakim trzaja ili aktivnog operativnog prednja ruka straže, ali i po objavljivanju stražnje nagib rifovima u sekundi. Ova jedinstvena sigurnosna oprema pruža još veću zaštitu korisnika u svim radnim mjestima – bez ikakvih dodatnih ručke i poluge. (Slično kao ilustracija)

Tihi rad

Akumulatorski uređaji linije COMPACT taku su tihi da ne zahtjevaju korištenje zaštite za sluh.

STIHL brzi zatezač lanca (B)

STIHL brzi zatezač lanca pojednostavljuje zahvat. Odvijčavanjem matice poklopca lančanika, integrirane u zatezač, omogućavamo napinjanje lanca pomoću kotača za podešavanje pričvršćenog za vodilicu. Time eliminiramo potrebu za dodatnim alatom.

Međupozicija akumulatora

Akumulator u uređaju može biti smješten u dvije pozicije. Prva pozicija je za prijenos i odlaganje u kojoj je akumulator čvrsto u uređaju, ali nije ostvaren kontakt između stroja i akumulatora. Druga pozicija je pozicija za korištenje u kojoj akumulator predaje električnu energiju sistemu.

Bezalatni zatvarač spremnika za ulje

Patentirani STIHL zatvarač spremnika za ulje. Veliki otvor spremnika, otvaranje i zatvaranje bez dodatnog alata, minimalno prolijevanje mimo otvora.

Ergonomska mekana ručka

Čvrst i ugodan prihvat ručke zahvaljujući ergonomski uobličenoj mekanoj oblozi. Djelomično apsorbira vibracije i time rad čini ugodnijim.

STIHL Ematic-System

STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

Posluživanje dvjema rukama

Ergonomski oblikovana prednja ručka i zadnja ručka s mekom komponentom za udoban i siguran rad u svim pozicijama.

Punjač AL 101

Punjač za STIHL Aku sustav COMPACT akumulatore. Opremljen signalnom LE-diodom kao pokazivačem rada i s nosačem kabla za lakše namatanje. Uređaj je opremljen zidnim ovjesom.

Specifikacija
Struja A 1.6
Vrijeme punjenja AK 30 min 205
Vrijeme punjenja AK 10 min 80
Vrijeme punjenja AK 20 min 150
Snaga punjača kW 0.1
SKU: 1254 011 5880 Kategorije: , , , Oznaka:
Vrsta akumulatora Litij-ion COMPACT
Rezna duljina cm 30
Težina kg 2.5
Razina zvučnog tlaka dB(A) 83
Razina zvučne snage dB(A) 94
Vrijednost vibracija lijevo / desno m/s2 3.4 / 3.2
Tip lanca PM3
Trajanje akumulatora s AK 10 do 15 min
Trajanje akumulatora s AK 20 do 35 min

KOŠARICA

close