Dostava i preuzimanje

Trgovina i usluge Blažević jamči Vam najbolju vrijednost za novac i vrhunsku uslugu. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! U tom slučaju proizvod ne smije biti korišten i mora biti originalno zapakiran.

Naručenu robu šaljemo kurirskom službom GLS ( paketi do 38 kg), Overseas i Hrvatska pošta ( paketi 38 kg i više).

Ukoliko su svi naručeni artikli na skladištu, za narudžbe koje se zaprime radnim danom do 17 sati paketi se šalju sljedeći radni dan, a oni stižu na odredišta kroz 1-3 radna dana (5-6 dana za otoke) po otpremi. Ukoliko roba trenutno nije dostupna na skladištu, Trgovina i usluge Blažević će Vam poslati informativnu ponudu s očekivanim rokom isporuke, te od Vas zatražiti dodatnu potvrdu narudžbe s novim rokom isporuke. Roba se šalje iz poslovnice na adresi Gradec 91a, 10345 Gradec.

Sve narudžbe zaprimljene/uplaćene radnim danom do 09:00 sati bit će poslane na isporuku tijekom istog dana, a dostavljene u roku 1-2 radna dana.

Cijena dostave za proizvode do 35 kg 4,65€ / 35,00 kuna.

Cijena dostave za kosilice je 11,95 € / 90,00 kn

Dostavna služba

Dostava se vrši putem dostavljačke službe GLS, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično), ako uplatu zaprimimo do 09:00 sati. Ako ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 9:00 sati.

Ako se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na telefon (01-2797-278) ili napomena pri zaključivanju narudžbe.

Prilikom narudžbe, svakako unesite kontakt broj telefona. Unešeni kontakt telefona koristiti će se isključivo za potrebe zaključenja narudžbe i dostave paketa te se neće pohranjivati niti koristiti u marketinške svrhe. Broj će se proslijediti kurirskoj službi, kako bi Vas dostavljači mogli kontaktirati prije dostave i dogovoriti detalje.

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na trgovina@trgovina-blazevic.hr kako bi se poduzele potrebne mjere.

Ostali uvjeti

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

KOŠARICA

close