Dostava i preuzimanje

Trgovina i usluge Blažević jamči Vam najbolju vrijednost za novac i vrhunsku uslugu. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! U tom slučaju proizvod ne smije biti korišten i mora biti originalno zapakiran.

Naručenu robu šaljemo kurirskom službom GLS ( paketi do 40 kg). Pakete preko 40 kilograma nismo u mogućnosti slati dostavnom službom i moguća je isključivo kupovina/preuzimanje u jednoj od naših poslovnica.

Na područja gdje GLS ne dostavlja pakete dostava nažalost nije moguća. Popis poštanskih brojeva gdje dostava nije moguća možete pogledati na linku . Kupci imaju mogućnost dostave u jedan od GLS prikupnih centara, paketomat, paket shop ili na neku adresu unutar zone dostave GLSa.

Ukoliko su svi naručeni artikli na skladištu, za narudžbe koje se zaprime radnim danom do 17 sati paketi se šalju unutar 48 h (računajući radne dane), a oni stižu na odredišta kroz 1-3 radna dana (5-6 dana za otoke) po otpremi. Vikendom dostavne službe ne vrše dostave. Ukoliko roba trenutno nije dostupna na skladištu, Trgovina i usluge Blažević će Vam poslati informativnu ponudu s očekivanim rokom isporuke, te od Vas zatražiti dodatnu potvrdu narudžbe s novim rokom isporuke. Roba se šalje iz poslovnice na adresi Gradec 91a, 10345 Gradec.

***Važno***

Zbog povećanog obujma posla za vrijeme trajanja prodajnih akcija, vrijeme isporuke u našem webshopu može trajati koji dan duže nego inače. Radimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali što bržu dostavu vaših narudžbi, ali trenutno je zbog velikog broja narudžbi naša obrada narudžbi usporena.

Molimo vas za razumijevanje i strpljenje dok se bavimo svakom narudžbom s najvećom pažnjom kako bismo vam osigurali što bolje iskustvo kupovine. Ako imate bilo kakvih pitanja o vašoj narudžbi, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili telefona.

Cijena dostave za proizvode do 35 kg je 6 €

Cijena dostave za kosilice, freze i ostale proizvode teže od 30 kilograma je 15 €

Dostavna služba

Dostava se vrši putem dostavljačke službe GLS, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično), ako uplatu zaprimimo do 09:00 sati. Ako ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 9:00 sati i da sve artikle imamo na lageru.

Ako se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na telefon (01-2797-278) ili napomena pri zaključivanju narudžbe.

Prilikom narudžbe, svakako unesite kontakt broj telefona. Uneseni kontakt telefona koristiti će se isključivo za potrebe zaključenja narudžbe i dostave paketa te se neće pohranjivati niti koristiti u marketinške svrhe. Broj će se proslijediti kurirskoj službi, kako bi Vas dostavljači mogli kontaktirati prije dostave i dogovoriti detalje.

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na trgovina@trgovina-blazevic.hr kako bi se poduzele potrebne mjere.

Ostali uvjeti

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Dostavne službe ne dozvoljavaju otvaranje paketa pri preuzimanju!

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

KOŠARICA

close