, , ,

Ručna preklopna pila SILKY Gomboy Curve Outback Edition

Novi dizajn SILKY Gomboy curve bez premca, potpuno prilagođen najvišim zahtjevima lovaca i ljubitelja boravka u prirodi.

Upoznajte SILKY Gomboy curve Outback Edition!

SILKY Gomboy curve duljine je 240 mm i gustoće 8 zubaca na 30mm.

Savršen je izbor za lovce i boravak u prirodi jer s jednakom lakoćom reže i drvo i kosti.

  • Japanski čelik najviše kvalitete
  • Crni premaz od jedinstvene mješavine nikla i kositra na cijelu oštricu, uključujući zube
  • Dužina oštrice: 240 mm
  • Zubi: 8 zubi na 30 mm
  • Dimenzije rastavljene pile: 500 x 60 x 20 mm
  • Dimenzije sklopljene pile: 270 x 60 x 20 mm
  • Težina: 288 g

 

70,00 
Već od 1,94 €/mj za plaćanje karticama do 36 rata

Silky: tradicija i tehnologija

Silky iza sebe ima više od stotinu godina iskustva u proizvodnji ručnih pila za drvo. Iskustvo proizvodnje ručnih pila je veliko i proizvodimo ih s velikom pažnjom uz primjenu najsuvremenijih tehnika. Čelik najviše kvalitete, kompleksnost izrade, dizajn i izvedba zubaca učinile su naše proizvode omiljenim izborom profesionalaca i amatera.

Bilo da ste arborist, avanturist, šumski radnik, njegovatelj stabala ili zahtjevni vrtlar – Silky razvija ručne pile za svakoga!

Opis proizvoda

Debeo i kruti list pile čini ovo izdanje Bigboy Outback 100% otpornim na otvorenom. Silky je nanio crni premaz od jedinstvene mješavine nikla i kositra na cijelu oštricu, uključujući zube. To osigurava dug vijek trajanja oštrice i nevjerojatne performanse rezanja. Osim toga, tamna, nereflektirajuća boja čini ovu pilu posebno prikladnom za taktičke operacije.

Zakrivljena oštrica bez napora ‘zagriza’ u drvo i drži pilu u rezu. S duljinom oštrice od 36 cm imate veliki doseg i lako možete piliti debla promjera do 18 cm. Oštrica se može jednostavno sklopiti i rasklopiti pomoću gumba za zaključavanje i ima dva različita položaja piljenja. Koristite ovu pilu s obje ruke za iznimnu snagu rezanja.

Arbor kompozitna ručka izrađena je od spoja drvo/plastika, što daje topao i udoban dodir i vrhunsku kontrolu. Na osjet je malo tvrđi od uobičajene GOM gumene ručke iz Silkyja, ali nudi bolje prianjanje s masnim tvarima.

Ponesite ovu pilu sa sobom kamo god idete; Bigboy 2000 Outback Edition je kompaktan, lagan i standardno dolazi s najlonskom torbom za nošenje s patentnim zatvaračem. Unutrašnjost torbe prekrivena je zaštitnim premazom koji se također lako održava čistim.

Zubci bez seta

Oštrice se laserski proizvode od karbonskog čelika SK-4. Zupci se formiraju unutar širina oštrice (bez seta). Ovaj dizajn čini Silky ručne pile bržima, čišćima i preciznijima. Zupci kod standardnih europskih pila proizvode se na način da se oni nalaze van širina oštrica (u setu); što rezultira viškom trenja, a samim time i većoj potrošnji energije prilikom korištenja pile.

Otvrđivanje elektro impulsima

Koristeći tehnologiju otvrđivanja elektroničnim impulsima zupci se griju i otvrđuju. Samo se zupci otvrđuju, a ne cijela oštrica. Stoga oštrica zadržava fleksibilnost dok zupci imaju 3 puta dulji životni vijek od onih koji se nalaze na standardnim pilama.

Kromirana površina

Kromirana površina na oštrici pojačava njezinu snagu i osigurava dug životni vijek. Time se bolje štiti od korozije.

Gumena “GOM” drška

Sve silky ručne pile opremljene su “GOM” ručkama koje smanjuju vibracije i opasnost od proklizavanja u mokrim uvjetima

“Mirai Me” oštrice

Zupci oštrice za 21. stoljeće! Precizna donja oštrica naoštrena kao britva s 4 rezna ugla na svakoj strani zupca. Samo ovaj tip ručne pile reže tako čisto da se deblo ne oštećuje. Stablo se na taj način brže oporavlja i smanjuje se rizik od nastanka bolesti.

0 recenzije

0.0 ocjena
0
0
0
0
0

Samo kupci ovog proizvoda mogu objaviti recenziju

Još nema recenzija

KOŠARICA

close