, ,

Motorna pila STIHL MS 231

Stihl

STIHL MS 231 je savršena motorna pila za kućanstva i manje zadatke obrade drva. S ovom svestranom pilom možete jednostavno i učinkovito pripremiti drva za ogrijev, obavljati radove u vrtu i sve ostale poslove koji zahtijevaju rezanje drveta.

Snažan i ekonomičan 2-MIX motor STIHL MS 231 pruža dovoljno snage za brzo i precizno rezanje, čuvajući pritom okoliš s manjim emisijama i potrošnjom goriva. Ova motorna pila također je iznimno jednostavna za uporabu i održavanje.

Ergonomska konstrukcija osigurava udobno rukovanje, čineći rad manje naporan čak i tijekom duljih razdoblja. STIHL MS 231 je vaš idealan pomoćnik za sve kućanske i vrtne poslove.

Odlučite se za STIHL MS 231 i otkrijte prednosti visokokvalitetne pile koja će vas služiti godinama.

Zapremina cilindra 42,6 cm3
Izlazna snaga 2,7 KS
Težina (bez rezne opreme) 4,8 kg
Jamstvo (pravne/privatne osobe) 12 / 24 mj

 

570,00 
Cijena za gotovinu
(Popust se obračunava u košarici)
513,00 
Već od 15,83 €/mj za plaćanje karticama do 36 rata

585,60  za 3 proizvod(a)

Bočno zatezanje lanca

Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

STIHL 2-MIX motor s predispiranjem

STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom   i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

Sustav pročišćavanja zraka velikog intervala međučišćenja s predpročišćavanjem

Inovativni sustav pročišćavanja zraka omogućava znatno dulji interval između dva čišćenja pročistača. To se postiže predpročišćavanjem zraka uslijed inercije većih čestica nečistoće koje eliminira ventilacijski sklop motora. Tako možete raditi sa svojom pilom dvostruko duže u odnosu na predhodne modele bez potrebe za čišćenjem pročistača.

Sustav upravljanja jednom rukom

Sve funkcije uređaja, kao što su topli i hladni start, te zaustavljanje uređaja, upravljive su pomoću jedne upravljačke ručke. To čini rad mnogo ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim, jer desna ruka može neprestano čvrsto držati stroj.

STIHL kompenzator

STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

STIHL Ematic-System

STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrebna za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

Čep za zatvaranje spremnika bez dodatnih alata

Patentirani zatvarači spremnika pogonskog goriva i ulja za lanac. Punjenje spremnika nikada nije bilo lakše, bez prolijevanja sadržaja i bez potrebe za dodatnim alatima. Brzo i precizno otvaranje i zatvaranje spremnika.

Antivibracijski sustav

Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama.
Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

Antivibracijski sustav

Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama.
Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

SKU: 1143 200 0524 Kategorije: , , Oznaka:
Proizvođač

Stihl

Vodilica (cm)

40

Korak lanca

Težina (kg)

4,8

Namjena

Benzinske motorne pile za privatne korisnike

Snaga (kW/KS)

2,0/2,7

Vrsta uređaja

Obujam (cm3) 42,6
Snaga kW / KS 2 / 2,7
Težina kg 4,8
Odnos snage i mase kg / kW 2,4
Razina zvučnog tlaka dB (A) 103
Razina zvučne snage dB (A) 114
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3,9 / 3,9
STIHL lanac Oilomatic (korak): 3/8 “P
STIHL lanac Oilomatic (tip): Picco Duro (PD3)
CO2 917 g/kWh

 

0 recenzije

0.0 ocjena
0
0
0
0
0

Samo kupci ovog proizvoda mogu objaviti recenziju

Još nema recenzija

KOŠARICA

close